Image

Ψηφιοποίηση εγγράφων

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιοποίησης εγγράφων

Image
Image
Image
Πιστότητα, ακρίβεια, ταχύτητα, εχεμύθεια στην ψηφιοποίηση εγγράφων

 

   Η σύγχρονη εποχή χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη και ελεύθερη διακίνηση ιδεών, γνώσεων και πληροφοριών και συνδέεται άμεσα με την έννοια της ψηφιοποίησης, δηλαδή της διαδικασίας μετατροπής ενός εγγράφου από την παραδοσιακή χάρτινη μορφή σε ψηφιακή και την αποθήκευσή του σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η ψηφιοποίηση περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που εξασφαλίζουν την κατηγοριοποίηση των αρχείων, την αποθήκευσή τους σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, την ηλεκτρονική τους εύρεση με λέξεις – «κλειδιά», καθώς και τη συστηματική καταχώρησή τους σε ειδικούς θεματικούς φακέλους για μελλοντική χρήση. Στη διαδικασία αυτή συμβάλλουν καθοριστικά και τα κατάλληλα προγράμματα - δικής μας κατασκευής - μέσω των οποίων η αναζήτηση των δεδομένων γίνεται απλή και γρήγορη.

   Η ψηφιακή εποχή δημιουργεί την ανάγκη εκσυγχρονισμού του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, μέσω της ψηφιοποίησης των αρχείων σας. Ποια είναι, όμως, τα οφέλη που θα σας προσφέρει η ψηφιοποίηση;

 • Εξοικονόμηση χώρου: απαλλάσσεστε από το πρόβλημα του αποθηκευτικού χώρου.
 • Η απελευθέρωση χώρου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερη οργάνωση και χωροταξική υποδομή της επιχείρησής σας.
 • Αποφεύγεται ο κίνδυνος φθοράς των αρχείων σας είτε λόγω επίδρασης του χρόνου (παλαιότητα) είτε λόγω ατυχημάτων (όπως υγρασία, φωτιά, κ.ά).
 • Εξαλείφεται η περίπτωση απώλειας των αρχείων σας είτε από αμέλεια είτε από κλοπή.
 • Διασφαλίζεται η διάσωση αρχείων που έχουν σημαντική προσωπική ή συλλογική αξία (πτυχία, ημερολόγια, κειμήλια).
 • Ασφάλεια στη διαχείριση της πληροφορίας: η ψηφιοποίηση επιτρέπει μόνο σε εσάς, εφόσον το επιθυμείτε, να διαχειρίζεστε τα δεδομένα σας, αφού υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής ειδικών κωδικών, που αποκλείουν την πρόσβαση σε αυτά από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους.
 • Ταχύτητα και ευελιξία: εύκολη πρόσβαση σε όποιο έγγραφο επιθυμείτε, άμεση ανάσυρση και διακίνησή του.
 • Αύξηση της αποδοτικότητας: το ανθρώπινο δυναμικό κινείται γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Οικονομικά οφέλη: δεν χάνονται εργατικές ώρες, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους της εταιρείας και την αύξηση των κερδών της.
 • Αποτελεσματικότερη προβολή και ανάδειξη των αρχείων σας.
 • Ευχαριστημένοι πελάτες, αφού με ένα κλικ στον υπολογιστή σας μπορείτε όχι μόνο να τους ενημερώσετε άμεσα για τις υπηρεσίες σας αλλά και να τους εξυπηρετήσετε γρήγορα.

   Η εταιρεία Καραγιάννης Γρηγόριος, μετά από συνάντηση στο χώρο σας, καταγράφει και αποτιμά τη σπουδαιότητα και τον όγκο του έργου, καταθέτει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης της ψηφιοποίησης, ενώ με τη συνέπεια, την αξιοπιστία της και τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, που διαθέτει, αποτελεί εγγύηση για την πιστότητα των αποτελεσμάτων της ψηφιοποίησης και γενικά το άριστο αποτέλεσμα αλλά και την εχεμύθεια, που έχουν εισπράξει όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς στο παρελθόν. Στην περίπτωση που συντρέχουν ειδικοί λόγοι, αναλαμβάνουμε την επιτόπου ψηφιοποίηση των αρχείων σας (χειρόγραφοι κώδικες, έγγραφα, παλαίτυπα, σύγχρονη αλληλογραφία, σπάνια βιβλία, κλπ.).

   Οι τιμές είναι λογικές και εφόσον δεν επιθυμείτε την επιστροφή των εγγράφων σας, καταστρέφονται με ειδικό μηχάνημα τεμαχισμού με εμπιστευτικότητα.

Επαγγελματική συνέπεια και εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα ψηφιοποιήσεων

Image
© 2024 GKPC. Designed Γρηγόρης Καραγιάννης