Εκκλησιαστικά site

   Στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών, αξιόπιστων και τεχνολογικά εξελιγμένων υπηρεσιών διαδικτύου, η εταιρεία GKPCIKE (Καραγιάννης Γρηγόριος) αναλαμβάνει την κατασκευή, υποστήριξη και προώθηση καλαίσθητων ιστοσελίδων, όπως αρμόζει στον εκκλησιαστικό χώρο, με απαιτήσεις και προοπτικές.

Τα οφέλη του διαδικτύου στον εκκλησιαστικό χώρο

  • Μέσα από το site έχετε την ευκαιρία να ενημερώσετε το κοινό για ό,τι αφορά τον Ιερό Ναό ή την Ιερά Μητρόπολή σας και να παρέχετε αδιάκοπη και πολυεπίπεδη πληροφόρηση και προβολή όλων των δραστηριοτήτων σας.
  • Προγράμματα ιερών ακολουθιών, κείμενα, θείο κήρυγμα, αποσπάσματα από επίκαιρους και εορταστικούς λόγους μπορούν να αναρτώνται άμεσα στην ιστοσελίδα.
  • Ο γραπτός λόγος συμπληρώνεται ιδανικά με οπτικό υλικό -φωτογραφίες και βίντεο- διαδίδοντας ακόμα περισσότερο τα μηνύματά σας και ενισχύοντας την παρουσίαση του Ιερού Ναού ή της Ιεράς Μητρόπολής σας.
  • Η λειτουργία ιστοσελίδας συμβάλλει στη μείωση του έντυπου υλικού (διαδικασία σχεδιασμού και εκτύπωσης αφισών, διανομής φυλλαδίων κλπ.) και ταχύτερη διάδοση της πληροφορίας.
  • Επιπλέον στο site μπορεί να ενταχθεί η λειτουργία διαδικτυακής τηλεόρασης (Web TV) και διαδικτυακού ραδιοφώνου (Web Radio) για ζωντανή μετάδοση, μέσω internet, θείων λειτουργιών, εορταστικών εκδηλώσεων, επικαιρότητας και σημαντικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στον Ιερό Ναό σας (υποδοχή ιερών εικόνων, λιτανείες, ομιλίες κλπ.) ή ακόμα και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται άμεση και γρήγορη επικοινωνία της εκκλησίας με το κοινό, ενώ προσφέρεται η ευκαιρία πληροφόρησης και σε εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με τη φυσική τους παρουσία.
  • Η άμεση επικοινωνία με το κοινό και η πολύπλευρη ενημέρωσή του έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την αύξηση των επισκεπτών στον Ιερό Ναό ή την Ιερά Μητρόπολή σας και την ανάδειξη του εκκλησιαστικού και κοινωνικού σας έργου.
Image
© 2022 GKPC. Designed Γρηγόρης Καραγιάννης

Προγραμματίστε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μας.

Μαζί θα εξετάσουμε τις επαγγελματικές σας ανάγκες και θα τις υλοποιήσουμε στοχευμένα και αποτελεσματικά.